" />

Categorieën

Zaden / Zaaiagenda

Zaaiagenda

Wij zijn enorm vereerd dat wij de zaaiagenda van Diana Stek en Laura Beijn mogen verdelen! Zij hebben een zaaiagenda gemaakt die 200 bladzijden gedetailleerde informatie over het zaaien van groente...

€ 33,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Wij zijn enorm vereerd dat wij de zaaiagenda van Diana Stek en Laura Beijn mogen verdelen! Zij hebben een zaaiagenda gemaakt die 200 bladzijden gedetailleerde informatie over het zaaien van groenten, kruiden en bloemen bevat. Diana heeft de agenda verder aangevuld met leuke verhalen en handige tips. Laura heeft gezorgd voor de mooie tekeningen in de agenda. De prijs is inclusief verzendkosten (zowel voor België als Nederland). Als je de agenda samen met zaden besteld, dan rekenen we ook geen verzendkosten aan voor de zaden. Opgepast! Op=op. De eerste druk was zeer snel uitverkocht. Wij hebben momenteel enkele exemplaren van de 2de druk op voorraad.

Hieronder vind je nog bijkomende informatie over Diana en Laura:

Diana is een bekende moestuinblogster met haar eigen blogsite www.mooiemoestuin.nl. Ze schrijft ook blogs voor het merk Pokon en ze schreef ook voor Groei&Bloei. Diana heeft een enorme passie voor de moestuin dat zie je aan haar zeer gedetailleerde website en leerijke blogs. Zoals vele van haar lezers werden wij ook helemaal betoverd door haar passie. Zij is echt een inspiratiebron voor vele moestuinders!

Laura is een grafische ontwerpster met haar eigen website https://laurabeijn.nl/. Zij nam het initiatief voor de agenda. Ze geeft de zaaiagenda echt de uitstraling van een tijdloos ontwerp. Kortom een zeer mooi ontwerp van haar! Naast het grafische aspect van de agenda regelt Laura ook de zakelijke kant van de agenda.
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief! Wij versturen een maandelijkse nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.