" />

Categorieën

Wij verheugen ons op een berichtje van u.
els coeckelbergh 05-03-2018 om 13:01:32

Aan allen van het spaans gewas in Gent, tis hier dat ge moe zijn voor uw zaadjes , hier kocht ik alleszins de mijne zaadjes , direct geleverd met de post , heel verzorgd, en straks betalen na bestelling, wat een vertrouwen !
heel duidelijke aanwijzing wanneer beginnen met zaaien.

Wim 17-01-2018 om 16:22:44

Ik had ook plantjes bij jullie gekocht op de markt in Heist-op-den-berg. Nu zonet mijn bestelling van zaden ontvangen in een enveloppe met bubbeltjes. Zeer snel ontvangen! Alles mooi verpakt in gripzakjes met goede info! Zot dat jullie ook een briefje zelf geschreven hebben. Zeer leuk en persoonlijk. Tot volgend jaar ;)

Kaat 20-06-2016 om 09:42:16

Iemand met passie, dat werkt altijd. En ik ken niemand die zo gepassioneerd is door de wondere wereld van de moestuin (en dan vooral tomaten, pepers en paprika's) als Kristof. Ik ben ervan overtuigd dat hij me een beetje "bespaard" en er niet dagdagelijks met mij over praat. Maar ik ben er zeker van dat het wel elke dag door zijn hoofd spookt. Ik ben dan ook héél blij dat ik mijn ventje kan steunen in zijn passie en dat hij door die steun zijn hart volgt en een eigen onderneming uit de grond probeert te boksen. Het kost veel bloed, zweet en tranen om iets van je eigen op te starten, dat heb ik ondertussen wel gemerkt. Dat komt dan ook misschien omdat "goed" meestal niet goed genoeg is. Het moet perfect zijn. En dat siert.
Ik zeg het hem misschien ook niet genoeg, maar ik heb zeer veel respect voor Kristof. Wat hij allemaal probeert te verwezenlijken (onderneming oprichten, verbouwen, een goede papa zijn voor zijn prachtige dochter én ondertussen ook nog eens alles in gereedheid stellen voor zijn ongeboren baby - en dan vergeet ik nog de kleine tussendoortjes te vermelden) is ongelooflijk. Ik begrijp ook dat hij soms er gestrest bijloopt. Gelukkig hanteren wij een open communicatie. Ik zeg hem ook dat ik hem begrijp (maar dat mijn hormonen dat niet altijd doen). Iets wat onlangs over hem geschreven is, zie ik ook volledig in hem: Kristof is groots in alles wat hij doet. Beter kan ik het niet beschrijven.
Ik hoop dan ook, meer dan wie dan ook, dat zijn onderneming een groot succes wordt. Hij verdient dat. Ik ga ook mijn uiterste best doen om hem te helpen slagen in zijn ideeën. Ik heb er allesinds een goed oog in!
En als afsluiter hoop ik dat onze kinderen, Helena inclusief, even gepassioneerd en gedreven zijn als hun papa. Dat hoeft zelfs niet in tuinieren te zijn, zolang ze hun hart maar volgen.

En liefje, volg je hart - ik zal altijd achter je staan!

Kaat

Sonja 13-06-2016 om 12:42:27

Leuke site! Misschien nog een forum zou handig zijn.

Sofie 22-04-2016 om 16:13:50

Ik heb bij jullie besteld via shoppingberg. Geen geld voor mooie planten!

Veel succes nog!

Karla 16-04-2016 om 17:52:02

Hey Kaat en Kristof!

Proficiat met dit alles!! Ik ben vol verbazing en oh zo jaloers op mensen die van hun passie net dat iets meer willen en durven maken.

Als ik ooit zoveel moed bijeen raap om mijn droom om een traiteurszaak te openen waar te maken wil ik wel graag met jullie samenwerken :)

Veel succes!

xx

Wim 04-04-2016 om 13:32:21

Dag Kristof en Kaat,

Ik heb bij jullie gekocht op de markt in Heist-op-den-berg. Toffe ontmoeting! Doe zo verder. Ik sla de site op bij mijn favorieten.

Groetjes,
Wim

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief! Wij versturen een maandelijkse nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.