" />

Categorieën

Paprika's

Corno Giallo
Paprika's
Vroegrijp Bullhorn-type met zware, dikwandige, geel afrijpende vruchten. Goede opbrengst. Lengte van de vruchten ca. 17-20 cm. Vruchtgewicht ca. 200-300 g. Heerlijke smaak. Ook geschikt voor de buitenteelt. Er zitten 10 zaadjes per zakje.
€ 1,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Paprika's

Paprika's houden van veel warmte. Het liefst zet je ze in een serre, maar buiten kweken lukt ook. Je zaait ze van januari tem maart binnen in huis. De ideale kiemingstemperatuur is 28 graden. Echter je kan ze ook perfect zaaien op kamertemperatuur (maar het duurt dan wat langer vooraleer ze kiemen. Vergeleken met tomaten hebben pepers en paprika's meer warmte nodig dan licht. Dus zet je tomaten op de plaats met het meeste licht en de paprika's op de warmste plaats (nog steeds zonlicht nodig). Uitplanten in een serre doe je ten vroegste begin mei. En buiten ten vroegste na de ijsheiligen (15 mei). 

Voor meer informatie kan je terecht in onze moestuinbijbel. Wij hebben een mooi stuk geschreven over pepers en paprika's. http://www.detuinschuur.be/moestuinbijbel/peperspaprikas
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief! Wij versturen een maandelijkse nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.